A tetovált lány

 

Régi vágású krimi egy régi ügyben. Főszerepben a zűrös újságíró, a még zűrösebb tetovált lánnyal. És remekül működik!


Igazi gyöngyszemet kapunk a svédektől A tetovált lány című filmmel, amelynek készítésében németek és dánok is közreműködtek. A film egy könyv triológia első részéből készült, azonos címmel. A nagy sikert arató könyvből így elkészült az első rész - és rettentő gyors iramban a másik kettő is -, amely kellemes 150 percben szórakoztat minket. Mindenképpen egy lassú folyású történetre kell számítani, remek színészi játékkal és régi vágású krimivel.



A sztori elején a gazdag de magányos vénember, Henrik Vanger felbéreli a börtön veszélyével fenyegetett újságírót, Mikael-t, hogy nyomozzon 40 éve eltűnt unokahúga után. Harriet nyomtalanul tűnt el, és a nagybácsi meg van róla győződve, hogy megölték, méghozzá a Vanger család egyik tagja a tettes. A nyomozás nehézkessen és lassan beindul, közben főszereplőnk kap egy segítő társat Lisbeth személyében, aki A tetovált lány és egyben hacker is. A nyomozás során egyre veszélyesebb vizekre eveznek és egyre közelebb kerülnek Harriet rejtélyéhez.



A szereplők ismeretlenek a számunkra, így teljes mellszélességgel a történetre tudunk koncentrálni. Aki a pörgős akciókat szereti, az semmiképpen se nézze meg ezt a filmet. Itt főleg a végén kapunk igazi akciót, addig izgalmas szál-bogozgatásban vesznek részt szereplőink. Aki szereti a jó filmet, a krimit, és a feszültséget, annak viszont kötelező darab!

 

By Leah

A bejegyzés trackback címe:

https://cypern.blog.hu/api/trackback/id/tr222813313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása